Електроопалення приватного будинку: ціни, відгуки та інші подробиці

21.10.2019
Електроопалення приватного будинку: ціни, відгуки та інші подробиці

Забезпечення комфорту в приватному будинку в зимовий часважливе завдання власника будівлі. Одним із найефективніших та недорогих варіантів є електроопалення будинку. Замовити панелі для опалення можна у нашому інтернет-магазині. Ми допоможемо підібрати ефективну та економічну кліматичну техніку для вашого будинку.

Плюси електроопалення житлового будинку

У більшості приватних будинків раніше традиційним було газове опалення. Однак останнім часом через подорожчання газу та проблеми з постачаннями газорозподільними компаніями багато хто робить вибір на користь електроопалення. Це по-справжньому вигідно!

Газовий обігрів у опалювальний сезон потребує значних витрат. Регулюючи енергоспоживання можна заощадити, пожертвувавши власним комфортом. Однак це нераціонально.

Якщо в приміщенні температура буде мінімально допустимою, опалення обійдеться дешевше, але доведеться кутатися, зазнавати незручностей. Це негативно позначиться на стані здоров'я та навіть настрої.

Особливо страждають від таких температурних колапсів діти, люди похилого віку і часто хворіють. Уберегти їхнє здоров'я допоможе електроопалення приватного будинку. Незалежно від того, який вид електрообігріву ви оберете — альтернативний або допоміжний, можна заощаджувати за комфортного мікроклімату в будинку.

Економне електроопалення приватного будинку: витрати

Хочете знати, скільки коштує електроопалення заміського будинку і якою буде економія? Наводимо докладні розрахунки на середньостатистичний будинок.

У середньому, опалення приватного будинку 50-60 м2 на місяць коштує від 3000 гривень. Якщо перейти на електрообігрів, правильно підібрати потужність і місце розміщення іч-панелей, можна скоротити витрати втричі:

  • 700-ватний обігрівач за годину витрачає 700 Вт електроенергії.
  • Нагрівається до робочої температури він у середньому за 30 хвилин, отже на це йде 350 Вт. А далі протягом 1-1,5 години він просто віддає тепло в приміщення.
  • На добу за фактом панель працює 6-8 годин. На це витрачається 4,2-6,3 кВт.

Висновок. Виходячи з вартості одного КВт в районі 1,68 грн., опалення кімнати 14 м2 коштуватиме 7-11 гривень на добу або 210-330 на місяць.

Отже, на електроопалення приватного будинку ціна набагато нижча, ніж на газове. Залежно від площі приміщень та ступеня енергоефективності будівлі можна встановити мінімальну кількість обігрівачів вибраної потужності з метою обігріву житла. При цьому вартість обладнання та інші витрати окупляться в перший сезон використання.

Електроопалення будинку — відгуки та висновок

Найбільше в інтернеті відгуків про перипетії переходу з газового опалення на економічне електроопалення приватного будинку конвекторами. Це пов'язано з певними бюрократичними тонкощами — потрібно поставити багатозонний лічильник електроенергії, щоб додатково заощаджувати.

Тим, хто пройшов цей захоплюючий квест, переважно подобається зручність та якісні показники електроопалення. Нюанси можуть бути, якщо неправильно розташувати обігрівач у приміщенні або вибрати неякісний продукт.

Обійти обидві проблеми досить просто. Ви можете звернутися до нашого магазину, та придбати електрообігрівачі Венеція, ми порадимо відповідні моделі та принцип їх розміщення, виходячи з планування вашої квартири. Ви матимете найекономніше електроопалення приватного будинку в Україні.

Дзвоніть, щоб зробити замовлення в нашому магазині Youmax. Ми будемо раді допомогти вам. Підготуємо розрахунок теплоспоживання, щоб у вашому будинку було тепло та затишно, а витрати окупилися максимально швидко!

Коментар до запису
Написати коментар